Ik ben mama van twee fantastische kinderen in co-ouderschap en ik heb een gelukkige relatie met mijn partner.

Ik heb altijd al met mensen gewerkt, ik luister graag naar hun verhalen want daarin ontdek ik hun kracht, de kracht die ze ontwikkelen ondanks en dankzij de omstandigheden.

Ik hou van wandelen, zumba, joggen, lezen, spelletjes spelen, lange gesprekken met vriendinnen en veel afwisseling. Ik heb tonnen energie, die ik graag terug oplaad door in stilte bij mezelf thuis te komen.

Er zijn drie waarden die voor mij heel belangrijk zijn:

  • dankbaarheid: dit beoefen ik elke dag,  niet enkel wanneer het goed gaat, maar net in de momenten waarop de dingen anders lopen dan dat ik wil. Dankbaarheid gaat niet over positief denken, wel over veerkracht ontwikkelen om pijn, verdriet, angst, schaamte, kwaadheid te doorvoelen en te verwerken.
  • daadkracht: naast veerkracht heb je ook daadkracht nodig, de kracht om actie te ondernemen en zo te bouwen aan de resultaten die jij wilt in jouw leven.
  • delen: gedeelde smart is halve smart, zegt het spreekwoord. En wanneer je geluk deelt, vermenigvuldig je het. Ik vind het telkens een hele eer dat ik in coaching een tijdje deelgenoot mag zijn in jouw leven – dat is een privilege dat ik zeer sterk respecteer.

Ik geloof in de kracht van de persoon. Alles is reeds aanwezig in jou of je hebt er toegang toe, hoe moeilijk dit soms ook te geloven is of hoe afgesloten je je soms ook voelt van de mogelijkheden. Je bent sterker dan je omstandigheden.

Ik geloof ook dat bewust zijn hiervan en kennis hebben hierover een eerste basis is. Kennis op zich is geen macht of kracht, toegepaste kennis is macht en kracht. Eens je weet hoe het werkt, kan je het opnieuw en opnieuw toepassen. Inzichten kun je niet niet meer weten.

Ik wil startende ondernemers in bijberoep coachen in hun eerste stappen: van de ontdekking wat echt bij je past over de opbouw van je businessplan en financieel plan tot het opzetten van je concrete actieplan zodat jij jouw klanten kunt bereiken. Omdat ik uit eigen ervaring weet dat het starten van een eigen zaak een hele onderneming is met veel vragen, twijfels, vallen en opstaan, kleine en grote overwinningen, is het mijn doel om jou hierin concreet bruikbare tools te geven. Concrete vragen mee helpen oplossen, meedenken qua planning en aanpak, brainstormen over mogelijke ideeën die voor jou kunnen werken zijn enkele manieren waarop ik met jou samenwerk. 

Wil je graag meer weten? Stel me dan gerust je vragen, ik maak graag tijd en ruimte voor jou.