Hier vind je alle workshops die Start2Grow organiseert! Neem snel een kijkje wat er voor jou tussenzit. 

Telkens je de wereld instapt, laat je een stukje van jezelf achter. Een stukje dat je wilt beschermen. Een stukje dat kwetsbaar is. Te kwetsbaar, zo voelt het.

En dus zet je er een schild voor. Dat schild ga je tonen aan de buitenwereld. Maar de buitenwereld is groot. Dus over dat schild, zet je misschien tot nog wel een 2de schild. Een 3de schild. Misschien zelfs een 4de en een 5de. Tot je je sterk genoeg voelt om naar buiten te gaan.

Dan kijk je even om: waar ben ik toch naartoe, vraag je jezelf af. Het voelt alsof je diep vanbinnen het contact met jezelf bent verloren. Dat contact, dat kan je herstellen.

In deze workshop gaan we in kleine groep aan de slag met mini-opstellingen, waarbij jij vanuit je kern en kracht de buitenwereld gaat aankijken. We werken in veiligheid aan jouw veiligheid om je zichtbaarheid te vergroten. 

Wanneer? Zaterdag 25/11/2023 van 10u tot 13u.

Locatie: De Goei Plek, Getestraat 75, 3350 Linter

Deelname: € 70,-

Indien je onmiddellijk inschrijft voor beide workshops in 2023, krijg je 20% korting en betaal je € 126,-

‘Oh nee, op een dag gaat iemand ontdekken dat het niet echt is. Dat ik dit niet echt kan. Iemand gaat het doorprikken en dan val ik door de mand.’

‘Het lijkt wel alsof er een innerlijke stem is die me altijd zegt dat het nooit genoeg is. Nooit goed genoeg. Ik ben nooit ‘klaar’: ik moet bijleren, bijschaven, nog meer weten, nog meer kunnen, voordat ik echt kan doen wat ik wil doen.’

En soms, zit het nog meer venijnig diep in ons: de twijfel, de onzekerheid, de angst. Terwijl we rationeel weten dat we het eigenlijk wel zouden (moeten) kunnen. 

Je weet dat er ook ergens wel vertrouwen in je schuilt. Hoe zou het voor jou zijn om ook die stem eens werkelijk te horen? Ook hier werken we in kleine groep met mini-opstellingen, waarbij je leert dat je beide in je hebt, beide kan horen en kan kiezen voor wat jou het meest vooruit helpt.

Wanneer? Zondag 17/12/2023 van 13u tot 16u.

Locatie: De Goei Plek, Getestraat 75, 3350 Linter

Deelname: €70,-

Indien je onmiddellijk inschrijft voor beide workshops in 2023, krijg je 20% korting en betaal je € 126,-

Waar loop jij tegenaan in je leven, in je werk, in je relaties, in je gezin? 

Neem je vaak (te)veel verantwoordelijkheid op je schouders? 

Voel je je niet gezien, niet gehoord, wat je ook doet? 

Kom je elke keer dezelfde dingen tegen en bots je op dezelfde muren? 

Tijdens een opstelling krijg je letterlijk zicht op welke dynamieken er aan het werk zijn. Een beeld zegt zoveel meer dan duizend woorden. 

Wat durf je niet aan te kijken? Wie is er vergeten? Heb je je groot gemaakt om de dingen te kunnen dragen? Of voel je je net altijd klein en durf je niet ten volle te leven? 

Bij een opstelling krijg jij als vraagsteller de ruimte om eerst te kijken naar jezelf en dan te ervaren welke beweging je wilt maken. Representanten vertegenwoordigen andere leden uit je gezin of familie, of begrippen (zoals het lot of liefde of weerstand …): iedereen heeft zijn/haar/hun plek en neemt deze ook in. Iedereen wordt gezien, ook jij. 

Schrijf je nu in voor de opstellingsdag op zaterdag 27/01/2024 van 10u tot 13u. De timing kan iets uitlopen. Er is plaats voor 3 vraagstellers. Pak je plek!

Locatie: De Goei Plek, Getestraat 75, 3350 Linter

Deelname vraagsteller: € 125,-

Deelname representant: € 25,-